Loading...

O nás

Jsme česká, dynamicky se rozvíjející společnost, která pomáhá seniorům a tělesně postiženým osobám překonávat bariéry a usnadnit návrat do společnosti. Na trhu působíme již od roku 2011. 10leté zkušenosti společnosti MAXIZDRAV v oboru zdravotnictví a kompenzačních pomůcek vám pomohou zlepšit kvalitu života, zmírnit handicap nebo předejít pádům či jiným úrazům.

Pro maximální spokojenost všech zákazníků vybíráme spolehlivé a precizně zpracované produkty z kvalitních materiálů s moderním designem. V nabídce sortimentu najdete širokou škálu zdravotnických kompenzačních pomůcek, a to invalidní vozíky, chodítka pro seniory, polohovací postele, koupelnové pomůcky a další zboží pro osoby s omezením pohybu, jako například toaletní křesla, madla či podpůrné berle a hole.

Okruh našich cílových zákazníků se aktuálně rozšířil ze zdravotnických prodejen a lékáren na domovy pro seniory, ústavy sociální péče a díky e-shopu také přímo na koncové zákazníky. Sladěný tým pracovníků zajišťuje kvalitní zboží pro klienty a pružná logistika vždy včasné dodání zboží. Působíme po celé České republice a všem našim zákazníkům poskytujeme plný informační a poradenský servis. Kontaktovat nás můžete telefonicky +420 216 216 686 nebo e-mailem info@maxizdrav.cz.


MAXIZDRAV - O nás